ΣΥΝΤΑΓΕΣ PROMOTED

Στις σούπες, φυσικά έχεις επιλογές!

Τίποτα δεν είναι πιο απολαυστικό από  ένα πιάτο ζεστή βελουτέ σούπα Bonduelle!

28.03.2022
Στις σούπες, φυσικά έχεις επιλογές!

Όταν αγαπημένα λαχανικά αχνίζουν νωχελικά στην κατσαρόλα, σε καλούν να βουτήξεις στην βελούδινη υφή τους… Και όλο αυτό, μπορείς να το απολαύσεις πανεύκολα και γρήγορα, σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς καθάρισμα και περιττές διαδικασίες.
Με τις 3 νέες πεντανόστιμες σούπες της Bonduelle, με απίθανους συνδυασμούς εκλεκτών λαχανικών, ετοίμασε τη σούπα που ονειρεύεσαι εδώ και τώρα! Φυσικά, έχεις δυο επιλογές: να απολαύσεις τη σούπα σου με ολόκληρα λαχανικά, μαγειρεύοντάς την σε βραστό νερό και ελαιόλαδο για λίγα λεπτά, ή να την μετατρέψεις σε μια βελούδινη, απαλή εμπειρία, χρησιμοποιώντας λίγη κρέμα γάλακτος και ραβδομπλέντερ! Τα χρώματα και η γεύση, θα σε συνεπάρουν!
Θα τις βρεις στους καταψύκτες των supermarkets, και κάθε συσκευασία περιέχει 3 μερίδες!

Φωτογραφία: Bonduelle

Για τους λάτρεις της κόκκινης κολοκύθας και της γλυκιάς επίγευσης, η σούπα κόκκινης κολοκύθας της Bonduelle σε ταξιδεύει στην εποχή της φθινοπωρινής σοδειάς. Μια απλή συνταγή, με τα πιο εκλεκτά υλικά, με πρωταγωνιστή την κόκκινη κολοκύθα και γευστικές νότες καρότου και κρεμμυδιού. Για μια ενισχυμένη γευστική εμπειρία, συνδύασέ την με γαρίδες.

Φωτογραφία: Bonduelle

Για μια απρόσμενα ελαφριά εκδοχή, επίλεξε σούπα κουνουπιδιού της Bonduelle που ξεχωρίζει για τη φίνα γεύση της, με πρωταγωνιστή το κουνουπίδι και γευστικές νότες καρότου, παστινάκι, σέλινο και πράσο σε λεπτές ροδέλες. Πρόσθεσε και φουρνιστά μανιτάρια για να απογειώσεις το αποτέλεσμα.

Φωτογραφία: Bonduelle

Η σούπα πράσινων λαχανικών της Bonduelle είναι ιδανική όταν αναζητάς μια έντονη γεύση που σε βυθίζει στη δροσιά και την φρεσκάδα ενός καταπράσινου κήπου. Πολλαπλασίασε τη νοστιμιά, συνδυάζοντάς την με ρεβύθια, σε μια υπέροχη συνταγή!

Mε το σύνθημα «Νοιαζόμαστε, Φυσικά», η Bonduelle ανοίγει ένα νέο δρόμο ζωής και διατροφής και γίνεται η έμπνευση για μια φυτική διατροφή που θα συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων και την υγεία του πλανήτη.
Η Bonduelle έχει στη φαρέτρα της την εμπειρία 168 ετών στην επεξεργασία λαχανικών, σε 100 χώρες παγκοσμίως και φροντίζει να φέρνει πάντα στο τραπέζι μας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών λαχανικών, από τις καλύτερες ποικιλίες και χωρίς συντηρητικά, εύκολα και γρήγορα στο μαγείρεμα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών