Είναι υγρή, ζουμερή, πάρα πολύ αρωματική και φουλ πορτοκαλένια. Εκτός από αλεύρι, έχει και τριμμένα αμύγδαλα, αλλά και ολόκληρα βρασμένα και πολτοποιημένα πορτοκάλια.

Είναι υγρή, ζουμερή, πάρα πολύ αρωματική και φουλ πορτοκαλένια. Εκτός από αλεύρι, έχει και τριμμένα αμύγδαλα, αλλά και ολόκληρα βρασμένα και πολτοποιημένα πορτοκάλια.
Τα πορτοκάλια τα πλένουμε και τα βάζουμε να βράσουν σε νερό που να τα καλύπτει για όση ώρα χρειαστεί μέχρι να μαλακώσουν τόσο που να τα διαπερνά εύκολα ένα πιρούνι. Περίπου 40 λεπτά. Έπειτα, τα βγάζουμε, τα σκουπίζουμε, τα κόβουμε σε κομμάτια και -αφού αφαιρέσουμε κουκούτσια και χοντρές ίνες- τα πολτοποιούμε στον πολυκόφτη.