Αν δεν προτιμάμε τα ξερά φρούτα, τα αντικαθιστούμε με 2 κουτ. γλυκού μέλι, που θα ανακατέψουμε με τη μουστάρδα.

20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 100 ml νερό με τη μουστάρδα.
  3. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
  4. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα βερίκοκα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε την μπίρα, τη μουστάρδα με το νερό, αλατοπίπερο και το θυμάρι και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.
  6. Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή φούρνου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών