Αν δεν προτιμάμε τα ξερά φρούτα, τα αντικαθιστούμε με 2 κουτ. γλυκού μέλι, που θα ανακατέψουμε με τη μουστάρδα.
20'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 100 ml νερό με τη μουστάρδα.
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τα βερίκοκα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε την μπίρα, τη μουστάρδα με το νερό, αλατοπίπερο και το θυμάρι και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά, μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.
- Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή φούρνου.