ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ Αστέριος Κουστούδης μαγειρεύει ομελέτα με σπαράγγια, ελιές και φέταΟ Αστέριος Κουστούδης μαγειρεύει ομελέτα με σπαράγγια, ελιές και φέτα
5' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε φρουτάλια από την Άνδρο, αρχικά κόβουμε το χωριάτικο λουκάνικο και την πατάτα σε λεπτές ροδέλες.
  2. Στη συνέχεια, τα σοτάρουμε μαζί σε ένα τηγάνι στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, ίσα να μαλακώσουν.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, με αλάτι, πιπέρι, τον δυόσμο και το τυρί της αρεσκείας μας.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα αυγών στο τηγάνι και το απλώνουμε ώστε να πάνε τα αυγά παντού.
  5. Σιγομαγειρεύουμε τη φρουτάλια μέχρι να πήξει, για περίπου 10΄- 12΄.
  6. Αν θέλουμε, μπορούμε να την ψήσουμε και στον φούρνο, ώστε να πήξει και να ροδίσει ομοιόμορφα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 52.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Λουκάνικα

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών