ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜανταρινοκοκτέιλ (χωρίς αλκοόλ)Κοκτέιλ με μανταρίνι, χωρίς αλκοόλ
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κοκτέιλ Humo Oloroso, αρχικά βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Σε ένα χαμηλό ποτήρι βάζουμε έναν μεγάλο κύβο πάγου.
  3. Σουρώνουμε το περιεχόμενο του σέικερ.
  4. Σερβίρουμε, το κοκτέιλ Humo Oloros, με μια αποξηραμένη φέτα πορτοκαλιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 46.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT