Από το Γιάννη Κοροβέση, bartender της Hytra.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα χαμηλό ποτήρι βάζουμε έναν μεγάλο κύβο πάγου, σουρώνουμε το περιεχόμενο του σέικερ και σερβίρουμε το κοκτέιλ με μια αποξηραμένη φέτα πορτοκαλιού.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών