![Apple tziz](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/apple-tziz-gastronomos-420x560.jpg?v=1720183258)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κοκτέιλ Humo Oloroso, αρχικά βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σε ένα χαμηλό ποτήρι βάζουμε έναν μεγάλο κύβο πάγου.
- Σουρώνουμε το περιεχόμενο του σέικερ.
- Σερβίρουμε, το κοκτέιλ Humo Oloros, με μια αποξηραμένη φέτα πορτοκαλιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 46.