![Το νηστίσιμο μενού της Μεγάλης Εβδομάδας](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/03/agkinares-me-araka-koykia-kai-maratho-gastronomos-420x560.jpg?v=1709590113)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Ανακατεύουμε την κέτσαπ, τη Worcestershire sauce, το ταμπάσκο και το ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.
- Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια το κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού.
- Από πάνω μοιράζουμε τις καρδιές σαλάτας και την καβουρόψιχα.
- Απλώνουμε τη σάλτσα που έχουμε στο ψυγείο, λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες και σερβίρουμε.