Καβουροσαλάτα να τη φας στο… ποτήρι!

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε την κέτσαπ, τη Worcestershire sauce, το ταμπάσκο και το ξύσμα λεμονιού και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.
  2. Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια το κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού.
  3. Από πάνω μοιράζουμε τις καρδιές σαλάτας και την καβουρόψιχα.
  4. Απλώνουμε τη σάλτσα που έχουμε στο ψυγείο, λίγο ξύσμα λεμονιού σε λωρίδες και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών