15' παρασκευή
15'
αναμονή
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κουσκούς με λαχανικά και φέτα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας το νερό σε ένα μπρίκι, μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αδειάζουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε το κουσκούς, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη.
- Αφήνουμε στην άκρη για 10-15 λεπτά, μέχρι το κουσκούς να απορροφήσει όλο το νερό και να μαλακώσει.
- Το αφρατεύουμε με ένα πιρούνι και το αδειάζουμε σε μεγαλύτερο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως ή μοιράζουμε σε δύο γυάλινα βαζάκια των 350 ml και τα φυλάμε στο ψυγείο, για να έχουμε ανά πάσα στιγμή έτοιμα δύο γεύματα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.