ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚρέπες (βασική συνταγή)Κρέπες (βασική συνταγή)
10' προετοιμασία
25' παρασκευή
20' αναμονή
Σύνολο: 55'

Υλικά

Μερίδες: 6-7

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Ξεκινάμε φτιάχνοντας τον χυλό για τις κρέπες όπως λέει η βασική συνταγή και στο τέλος ρίχνουμε σε αυτόν τα καρύδια με την κανέλα.
  2. Αφήνουμε να ξεκουραστεί εκτός ψυγείου, για 20 λεπτά. Έπειτα φτιάχνουμε κανονικά τις κρέπες.

Σερβίρισμα

  1. Ανακατεύουμε με σύρμα το ανθότυρο για να γίνει πιο κρεμώδες και ομοιογενές, σαν αλοιφή.
  2. Σε κάθε κρέπα απλώνουμε λίγο από το ανθότυρο. Τη διπλώνουμε στα δύο και την κόβουμε στη μέση.
  3. Σερβίρουμε με καρύδια, μέλι και κανέλα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδια

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT