10' προετοιμασία
25' παρασκευή
20' αναμονή
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6-7

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Ξεκινάμε φτιάχνοντας τον χυλό για τις κρέπες όπως λέει η βασική συνταγή και στο τέλος ρίχνουμε σε αυτόν τα καρύδια με την κανέλα.
  2. Αφήνουμε να ξεκουραστεί εκτός ψυγείου, για 20 λεπτά. Έπειτα φτιάχνουμε κανονικά τις κρέπες.

Σερβίρισμα

  1. Ανακατεύουμε με σύρμα το ανθότυρο για να γίνει πιο κρεμώδες και ομοιογενές, σαν αλοιφή.
  2. Σε κάθε κρέπα απλώνουμε λίγο από το ανθότυρο. Τη διπλώνουμε στα δύο και την κόβουμε στη μέση.
  3. Σερβίρουμε με καρύδια, μέλι και κανέλα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Συνταγές με Καρύδια

Συνταγές με Τυρί

Συνταγές για Γλυκό

Συνταγές για Σνακ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών