10'
προετοιμασία
25' παρασκευή
20'
αναμονή
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 6-7Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Ξεκινάμε φτιάχνοντας τον χυλό για τις κρέπες όπως λέει η βασική συνταγή και στο τέλος ρίχνουμε σε αυτόν τα καρύδια με την κανέλα.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί εκτός ψυγείου, για 20 λεπτά. Έπειτα φτιάχνουμε κανονικά τις κρέπες.
Σερβίρισμα
- Ανακατεύουμε με σύρμα το ανθότυρο για να γίνει πιο κρεμώδες και ομοιογενές, σαν αλοιφή.
- Σε κάθε κρέπα απλώνουμε λίγο από το ανθότυρο. Τη διπλώνουμε στα δύο και την κόβουμε στη μέση.
- Σερβίρουμε με καρύδια, μέλι και κανέλα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.