Η κλασική σούπα με μοσχάρι αποκτά φρεσκάδα και ιδιαίτερη δροσιά με το εποχικό σπανάκι και τον αρακά. Όσο για το λεμόνι, βάζουμε όσο μας αρέσει.

20' προετοιμασία
1 ώρα και 10' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 4 μερίδες

Διαδικασία

  1. Βάζουμε το κρέας με 1½ λίτρο νερό σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για περίπου 30 λεπτά, να μισομαλακώσει. Ξαφρίζουμε όσο χρειάζεται.
  2. Ρίχνουμε την πατάτα, το καρότο και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τον αρακά, το σπανάκι και τον χυμό λεμονιού, και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών