ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚρεατόσουπα με λαχανικά και θυμάριΚρεατόσουπα στη χύτρα με λαχανικά και θυμάρι
20' προετοιμασία
1 ώρα και 10' βράσιμο
Σύνολο: 1 ώρα και 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κρεατόσουπα με λαχανικά, αρχικά βάζουμε το μοσχάρι με 1½ λίτρο νερό σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για περίπου 30 λεπτά, να μισομαλακώσει.
  2. Ξαφρίζουμε όσο χρειάζεται.
  3. Ρίχνουμε την πατάτα, το καρότο και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν καλά.
  4. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τον αρακά, το σπανάκι και τον χυμό λεμονιού, και βράζουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 167.

Άρθρα και Συνταγές με Αρακάς

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Σπανάκι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών