Φίνα και πρωτότυπα φρουτογεύματα από τη Νένα Ισμυρνόγλου. Αυτή η φρουτόσουπα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

30' προετοιμασία
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τις γαρίδες

Διαδικασία

  1. Σούπα: Πολτοποιούμε σε πολυκόφτη όλα τα υλικά για τη σούπα, μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος χυλός. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά. Γαρίδες: Ανακατεύουμε τις γαρίδες με το λάδι και το ποτό. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Σοτάρουμε τις γαρίδες για 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Τις αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε. Σερβίρουμε την κρύα σούπα σε μπολ μαζί με τις γαρίδες.
  2. Στο ποτήρι μας ένα παγωμένο τσίπουρο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών