![Η θερινή πράσινη (ωμά κολοκύθια, αβοκάντο και αγγούρι)](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/i-therini-prasini-oma-kolokythia-avokanto-kai-aggoyri-gastronomos-420x560.jpg?v=1719401755)
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για την μακαρονοσαλάτα ξεκινάμε και βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Το στραγγίζουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Σε μια σαλατιέρα βάζουμε το ζυμαρικό, τα αγγουράκια τουρσί, το σέλερι, τις πιπεριές Φλωρίνης και τον άνηθο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας, ανακατεύουμε ξανά και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.