ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρονοσαλάτα με ντοματίνια και ρόκαΜακαρονοσαλάτα με ντοματίνια και ρόκα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για την μακαρονοσαλάτα ξεκινάμε και βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Το στραγγίζουμε.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  4. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε το ζυμαρικό, τα αγγουράκια τουρσί, το σέλερι, τις πιπεριές Φλωρίνης και τον άνηθο και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας, ανακατεύουμε ξανά και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών