Μια καλοκαιρινή παραλλαγή της Μαργαρίτας που συνδυάζει άψογα τεκίλα με μαστίχα.

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σουρώνουμε σε ποτήρι που έχουμε γεμίσει με τριμμένο πάγο. Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με μια φέτα λάιμ.
  2. Συμβουλές: Αν δεν έχουμε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζουμε ότι 1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml.
  3. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών