![Χοιρινά κεφτεδάκια με σάλτσα πορτοκάλι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/xoirina-keftedakia-me-saltsa-portokali-gastronomos-420x560.jpg?v=1720447920)
15'
προετοιμασία
30' ψήσιμο
Σύνολο: 45'
Υλικά
Κομμάτια: περίπου 10Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μπάρες απευθείας στο ταψί, αρχικά, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Στη συνέχεια, λιώνουμε το βούτυρο και το αδειάζουμε σε ένα τετράγωνο ταψάκι περίπου 22 x 22 εκ.
- Από πάνω σκορπίζουμε τα μπισκότα και το ινδοκάρυδο.
- Έπειτα σκορπίζουμε τις σταγόνες σοκολάτας και τους ξηρούς καρπούς.
- Περιχύνουμε με το ζαχαρούχο γάλα.
- Δεν ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε περίπου 30 λεπτά (δοκιμάζουμε με οδοντογλυφίδα).
- Αφήνουμε αρκετές ώρες να κρυώσει καλά και έπειτα κόβουμε σε μακρόστενες μπάρες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.