10' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 16

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι, ζεσταίνουμε στη φρυγανιέρα ή στην τοστιέρα ή στο γκριλ τις φέτες ψωμιού για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
  2. Παράλληλα, ανακατεύουμε το ανθότυρο με το ξύσμα εσπεριδοειδών και τη μουστάρδα.
  3. Αλατοπιπερώνουμε (αλάτι με μέτρο), ρίχνουμε το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε και πάλι.
  4. Καλύπτουμε με το μείγμα τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.
  5. Σκορπίζουμε, επάνω στις μπρουσκέτες με ανθότυρο, το καβούρι, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ζεσταίνουμε στον φούρνο στους 180° C για 5 - 6 λεπτά, ίσα να δέσουν οι γεύσεις.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών