15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε στη φρυγανιέρα ή στην τοστιέρα ή στο γκριλ τις φέτες ψωμιού για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
  2. Παράλληλα, ανακατεύουμε το ανθότυρο με το ξύσμα εσπεριδοειδών και τη μουστάρδα.
  3. Αλατοπιπερώνουμε (αλάτι με μέτρο), ρίχνουμε το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε και πάλι.
  4. Καλύπτουμε με το μείγμα τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.
  5. Σκορπίζουμε το καβούρι, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ζεσταίνουμε στο φούρνο στους 180° C για 5 - 6 λεπτά, ίσα να δέσουν οι γεύσεις.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών