10'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Τεμάχια: 16Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι, ζεσταίνουμε στη φρυγανιέρα ή στην τοστιέρα ή στο γκριλ τις φέτες ψωμιού για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
- Παράλληλα, ανακατεύουμε το ανθότυρο με το ξύσμα εσπεριδοειδών και τη μουστάρδα.
- Αλατοπιπερώνουμε (αλάτι με μέτρο), ρίχνουμε το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε και πάλι.
- Καλύπτουμε με το μείγμα τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού.
- Σκορπίζουμε, επάνω στις μπρουσκέτες με ανθότυρο, το καβούρι, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ζεσταίνουμε στον φούρνο στους 180° C για 5 - 6 λεπτά, ίσα να δέσουν οι γεύσεις.