15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα γουδί βάζουμε τις σκελίδες σκόρδου, τον γάρο (ή αλάτι και πιπέρι) και τις χτυπάμε μαζί με τον κρόκο αυγού.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα πράσα, το τυρί και συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας σιγά σιγά όσο λάδι χρειάζεται μέχρι να γίνει το μείγμα μας μια αρκετά πηχτή κρέμα.
  3. Συνοδεύει υπέροχα τα παστά ψάρια.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Πράσα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών