Η αρχαία σκορδαλιά

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα γουδί βάζουμε τις σκελίδες σκόρδου, τον γάρο (ή αλάτι και πιπέρι) και τις χτυπάμε μαζί με τον κρόκο αυγού.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα πράσα, το τυρί και συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας σιγά σιγά όσο λάδι χρειάζεται μέχρι να γίνει το μείγμα μας μια αρκετά πηχτή κρέμα.
  3. Συνοδεύει υπέροχα τα παστά ψάρια.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών