ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝουντλς με λαχανικά, αυγό και κάσιουςΝουντλς με λαχανικά, αυγό και κάσιους
30' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζουμε τα νουντλς, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
  2. Σε ένα γουόκ ή σε μια φαρδιά, αντικολλητική κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις γαρίδες για περίπου 1-2 λεπτά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
  3. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα σκεύος.
  4. Ρίχνουμε στο ίδιο λάδι, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά,ή μέχρι να μαλακώσουν όσο μάς αρέσουν.
  5. Προσθέτουμε τα νούντλς, τη σάλτσα σόγιας, το κρασί, τη ζάχαρη, το ξίδι, τις φύτρες φασολιών και τις γαρίδες και σοτάρουμε για ακόμη 1 λεπτό, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να γίνουν οι γαρίδες και να σκορπιστούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά.
  6. Αδειάζουμε σε μπολ, σκορπίζουμε την υπόλοιπη πιπεριά τσίλι και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών