
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Βάρος: 250 γρ.Διαδικασία
- Για το ντιπ με πελτέ, αντσούγιες, κάππαρη και μυρωδικά ξεκινάμε και σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα πιρούνι (το αλάτι με μέτρο, γιατί οι αντσούγιες είναι αλμυρές). Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση, με ό,τι χρειάζεται.
- Σερβίρουμε σαν μεζέ για ούζο με παξιμάδια της αρεσκείας μας, με κριτσίνια, με τραγανές αραβικές πίτες ή με μπαστουνάκια λαχανικών (κολοκυθάκια, αγγούρια, καρότα, πιπεριές κ.ο.κ.).
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 124.