ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓίγαντες χούμους με πάστα από πιπεριά ΦλωρίνηςΓίγαντες χούμους με πάστα από πιπεριά Φλωρίνης
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: περίπου 600 γρ.

Διαδικασία

  1. Ξεπλένουμε τις ελιές με νερό, τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν για περίπου 10 λεπτά.
  2. Κάνουμε τα ίδια για την κάππαρη.
  3. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το θυμάρι, στο μπλέντερ. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα.
  4. Μεταφέρουμε σε μικρό μπολ και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.

Μυστικά

Αν μας πειράζει το σκόρδο, απλώς το παραλείπουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών