
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: περίπου 600 γρ.Διαδικασία
- Ξεπλένουμε τις ελιές με νερό, τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν για περίπου 10 λεπτά.
- Κάνουμε τα ίδια για την κάππαρη.
- Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το θυμάρι, στο μπλέντερ. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα.
- Μεταφέρουμε σε μικρό μπολ και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
Μυστικά
Αν μας πειράζει το σκόρδο, απλώς το παραλείπουμε.