20' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για την πατατοσαλάτα με αγκινάρες και σπαράγγια, βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τις πατάτες σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά ή μέχρι να μισογίνουν.
  2. Ρίχνουμε και τις αγκινάρες και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  3. Σε μια άλλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά.
  4. Στραγγίζουμε και κόβουμε τα σπαράγγια σε μέτρια κομμάτια.
  5. Απλώνουμε σε μια πιατέλα τα βραστά λαχανικά.
  6. Προσθέτουμε τα αυγά και τα ντοματίνια και πασπαλίζουμε με τον άνηθο.
  7. Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τη μουστάρδα, το λεμόνι, το ξίδι, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 144.

Άρθρα και Συνταγές με Αγκινάρες

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών