![Η θερινή πράσινη (ωμά κολοκύθια, αβοκάντο και αγγούρι)](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/i-therini-prasini-oma-kolokythia-avokanto-kai-aggoyri-gastronomos-420x560.jpg?v=1719401755)
15'
προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Για την πρωτοχρονιάτικη πατατοσαλάτα ξεκινάμε βάζοντας τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό, για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να γίνουν.
- Όσο είναι ακόμη ζεστές, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε σε μέτρια κομμάτια, τις αλατίζουμε και περιχύνουμε με το λάδι.
- Ανακατεύουμε απαλά, αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και σκορπίζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.