ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦιλέτα πέστροφας πανέ με σκορδαλιά γλυκοπατάταςΦιλέτα πέστροφας πανέ με σκορδαλιά γλυκοπατάτας
20' προετοιμασία
30' ψήσιμο
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε πέστροφα με μουστάρδα και λαχανικά, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 ° C.
  2. Έπειτα, στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ταψί.
  3. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel, την αμυγδαλόψιχα, το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό.
  4. Απλώνουμε τις ροδέλες κολοκυθιού στο ταψί, σε μία στρώση.
  5. Από πάνω βάζουμε τις πέστροφες.
  6. Αλατοπιπερώνουμε.
  7. Περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.
  8. Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι πέστροφες από την μια πλευρά.
  9. Τις γυρίζουμε προσεχτικά, από την πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και οι πέστροφες και τα κολοκυθάκια.
  10. Συνοδεύουμε τη πέστροφα με ψητές πατάτες, μελιτζάνες, ντοματίνια ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας μας.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Πέστροφα

Άρθρα και Συνταγές με Σκόρδο

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT