Μια πεντανόστιμη συνταγή για ένα εκλεκτό ψάρι!

20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ° C και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ταψί.Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel, την αμυγδαλόψιχα, το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό.Απλώνουμε τις ροδέλες κολοκυθιού στο ταψί, σε μία στρώση και από πάνω βάζουμε τις πέστροφες. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι πέστροφες από την μια πλευρά. Τις γυρίζουμε προσεχτικά, από την πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και οι πέστροφες και τα κολοκυθάκια.
  2. Συνοδεύουμε με: ψητές πατάτες, μελιτζάνες, ντοματίνια ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας μας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών