![Τουρλού στον ταβά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/07/tourlou_ntavas-gastronomos-420x560.jpg?v=1671553840)
20'
προετοιμασία
30' ψήσιμο
Σύνολο: 50'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε πέστροφα με μουστάρδα και λαχανικά, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 ° C.
- Έπειτα, στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ταψί.
- Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel, την αμυγδαλόψιχα, το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό.
- Απλώνουμε τις ροδέλες κολοκυθιού στο ταψί, σε μία στρώση.
- Από πάνω βάζουμε τις πέστροφες.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.
- Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι πέστροφες από την μια πλευρά.
- Τις γυρίζουμε προσεχτικά, από την πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και οι πέστροφες και τα κολοκυθάκια.
- Συνοδεύουμε τη πέστροφα με ψητές πατάτες, μελιτζάνες, ντοματίνια ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας μας.