ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠέρκα στη λαδόκολλα με λαχανικάΠέρκα στη λαδόκολλα με λαχανικά
20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη πέστροφα με μουστάρδα και λαχανικά, ξεκινάμε προθερμαίνοντας το φούρνο στους 200 ° C και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ταψί.
  2. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel, την αμυγδαλόψιχα, το ελαιόλαδο και τον μαϊντανό.
  3. Απλώνουμε τις ροδέλες κολοκυθιού στο ταψί, σε μία στρώση και από πάνω βάζουμε τις πέστροφες.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι πέστροφες από την μια πλευρά. Τις γυρίζουμε προσεχτικά, από την πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και οι πέστροφες και τα κολοκυθάκια.
  5. Συνοδεύουμε τη πέστροφα με ψητές πατάτες, μελιτζάνες, ντοματίνια ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας μας.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Πέστροφα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών