![Πάπρικα με κιμά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/01/paprika-me-kima_gastronomos-420x560.jpg?v=1706547518)
5'
προετοιμασία
20' τηγάνισμα
20'
αναμονή
Σύνολο: 45'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τα πικάντικα σουτζουκάκια ξεκινάμε και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά για 5-6 λεπτά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.
- Πλάθουμε μικρά οβάλ σουτζουκάκια, βάρους περίπου 40 γρ. το καθένα.
- Τα τηγανίζουμε σε 3-4 εκ. λάδι σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
- Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τα σερβίρουμε ζεστά με τηγανητές πατάτες και μαρουλοσαλάτα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 142.