Ο Douglas υποστηρίζει ότι τα κοκτέιλ γίνονται καλύτερα στις αναλογίες για δύο ποτήρια. Αν δεν βρείτε, βάλτε έναν λοβό βανίλιας ανοιγμένο στα δύο σε ένα βαζάκι κρυσταλλική ζάχαρη, αφήστε τη μερικές ημέρες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την.

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Βάζουμε άφθονα παγάκια στο σέικερ και προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη σαμπάνια, το κομμένο στα δύο φρούτο του πάθους και 1 κουταλιά ζάχαρη με βανίλια.
  2. Χτυπάμε καλά και σουρώνουμε στα ποτήρια του μαρτίνι.
  3. Πασπαλίζουμε τα δύο μισά του passion fruit με τη ζάχαρη και βάζουμε από ένα σε κάθε ποτήρι μαζί με το κουταλάκι.
  4. Σερβίρουμε τη σαμπάνια στα σφηνάκια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Κ», τεύχος 953.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών