Ο Douglas υποστηρίζει ότι τα κοκτέιλ γίνονται καλύτερα στις αναλογίες για δύο ποτήρια. Αν δεν βρείτε, βάλτε έναν λοβό βανίλιας ανοιγμένο στα δύο σε ένα βαζάκι κρυσταλλική ζάχαρη, αφήστε τη μερικές ημέρες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την.

Ο Douglas υποστηρίζει ότι τα κοκτέιλ γίνονται καλύτερα στις αναλογίες για δύο ποτήρια. Αν δεν βρείτε, βάλτε έναν λοβό βανίλιας ανοιγμένο στα δύο σε ένα βαζάκι κρυσταλλική ζάχαρη, αφήστε τη μερικές ημέρες και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Κ», τεύχος 953.