Συνήθως βράζουµε πρώτα την κολοκύθα και µετά την περνάµε από το τηγάνι, αλλά επειδή µερικές κολοκύθες λιώνουν πολύ γρήγορα, χρησιµοποιούµε την ακόλουθη µέθοδο.
![Πένες ολικής άλεσης με σάλτσα κολοκύθας και πιπεριάς Φλωρίνης](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/04/pe-nes-oliki-s-a-lesis-me-sa-ltsa-koloky-thas-kai-piperia-s-flori-nis_gastronomos-420x560.jpg?v=1712764869)
Συνήθως βράζουµε πρώτα την κολοκύθα και µετά την περνάµε από το τηγάνι, αλλά επειδή µερικές κολοκύθες λιώνουν πολύ γρήγορα, χρησιµοποιούµε την ακόλουθη µέθοδο.