ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠρασινάδες με σπαράγγια, σταφίδες και κεφαλοτύριΠρασινάδες με σπαράγγια, σταφίδες και κεφαλοτύρι
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τις πρασινάδες με τσίλι και αβοκάντο ξεκινάμε και ανακατεύουμε τις σαλάτες μέσα σε μια βαθιά σαλατιέρα και προσθέτουμε το τζίντζερ και το τσίλι.
  2. Χτυπάμε το λαδόξιδο, περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
  3. Γαρνίρουμε με το αβοκάντο και περιχύνουμε με την υπόλοιπη σος.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 92.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών