30' προετοιμασία
4' μαγείρεμα
Σύνολο: 34'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Για την σαλάτα με σπαράγγια, σταφίδες και κεφαλοτύρι ξεκινάμε ανακατεύοντας σε ένα μπολ με ένα κουτάλι όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
  2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 3 - 4 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε αμέσως σε μπολ με παγωμένο νερό, για να διατηρήσουν ζωντανό το χρώμα τους.
  3. Στεγνώνουμε τα σπαράγγια με πετσέτα και τα μεταφέρουμε σε σαλατιέρα.
  4. Προσθέτουμε τις πρασινάδες, τις σταφίδες, το κρεμμυδάκι, τον κόλιανδρο, και αλατοπίπερο.
  5. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, σκορπίζουμε το μαυροκούκι, το τυρί και σερβίρουμε σαλάτα με πρασινάδες, σπαράγγια, σταφίδες και κεφαλοτύρι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.

Άρθρα και Συνταγές με Μαρούλι

Άρθρα και Συνταγές με Σπαράγγια

Άρθρα και Συνταγές με Σταφίδες

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών