Υλικά

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
  2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει ζεματίζουμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα μεταφέρουμε σε σαλατιέρα.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
  4. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, σκορπίζουμε το μαυροκούκι και το τυρί και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών