ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπαράγγια στραπατσάδαΣπαράγγια στραπατσάδα
25' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Για τα σπαράγγια με αβοκάντο, μανιτάρια και ντρέσινγκ με σουσάμι, ρίχνουμε στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάμε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν.
  2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζουμε τα σπαράγγια για περίπου 3 λεπτά.
  3. Τα σουρώνουμε, τα βάζουμε σε σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
  4. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά, να αναμειχθούν τα αρώματα.
  5. Προσθέτουμε το αβοκάντο, τα μανιτάρια, τις πρασινάδες, το κρεμμυδάκι, τον κόλιανδρο, αλάτι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές με Σουσάμι

Άρθρα και Συνταγές με Σπαράγγια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών