
25'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 6Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για τα σπαράγγια με αβοκάντο, μανιτάρια και ντρέσινγκ με σουσάμι, ρίχνουμε στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάμε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζουμε τα σπαράγγια για περίπου 3 λεπτά.
- Τα σουρώνουμε, τα βάζουμε σε σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά, να αναμειχθούν τα αρώματα.
- Προσθέτουμε το αβοκάντο, τα μανιτάρια, τις πρασινάδες, το κρεμμυδάκι, τον κόλιανδρο, αλάτι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.