Σαγανάκι πικάντικο με λουκάνικα, γλυκοπατάτες, κάστανα και κατσικίσιο τυρί
Σαγανάκι πικάντικο με λουκάνικο, γλυκοπατάτες, κάστανα και κατσικίσιο τυρί, ένας πεντανόστιμος μεζές για να συνοδέψετε τις βραδιές με κρασί και φίλους!
Για να φτιάξουμε σαγανάκι πικάντικο με λουκάνικο, γλυκοπατάτες, κάστανα και κατσικίσιο τυρί, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τις γλυκοπατάτες, το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και το ελαιόλαδο.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα σαγανάκι που να μπορεί να μπει στον φούρνο (ή σε ένα μικρό αντικολλητικό ταψάκι) και παραχώνουμε ανάμεσα στις πατάτες τα λουκάνικα και το τυρί.
Σκορπίζουμε την καυτερή πιπερίτσα και τα κάστανα και φουρνίζουμε.
Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι γλυκοπατάτες και να ψηθεί το λουκάνικο.
Ξεφουρνίζουμε, ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού και σκορπίζουμε τον μαϊντανό, το ρόδι και μπούκοβο κατά βούληση.
Σερβίρουμε, το πικάντικο σαγανάκι με λουκάνικο, γλυκοπατάτες, κάστανα και κατσικίσιο τυρί, αμέσως.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.