20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη σαλάτα με μανταρίνι, σπανάκι και αμύγδαλο, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ξύσμα από τα μανταρίνια, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το ξίδι για να φτιάξουμε τη βινεγκρέτ.
- Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε τη βινεγκρέτ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 166.