![Κουσκούς με γαύρο μαρινάτο και πιπεριά από βάζο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/05/koyskoys-me-gayro-marinato-kai-piperia-apo-vazo-gastronomos-420x560.jpg?v=1683704309)
30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τη σαλάτα των μπαξεβάνηδων ξεκινάμε και ανακατεύουμε τις πρασινάδες, την κάππαρη, τα ντοματίνια και τα κρεμμυδάκια σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
- Αλατίζουμε, ραντίζουμε με το λάδι και το ξίδι και ανακατεύουμε.
- Στολίζουμε με τα φιλέτα αντσούγιας και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 199.