ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣαλάτα με γογγύλια και εσπεριδοειδήΣαλάτα με γογγύλια και εσπεριδοειδή
45' προετοιμασία
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: 8

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

Ντρέσινγκ

  1. Για να φτιάξουμε σαλάτα του αγρού με εσπεριδοειδή, αρχικά ρίχνουμε, σε ένα μπολ,το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, τον χυμό και τα ξύσματα των εσπεριδοειδών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη, μέχρι να προκύψει μια πηχτή σάλτσα.
  2. Βάζουμε τα σαλατικά (ρόκα, μυρώνια, μαραθόριζα, σέλερι, καρότα) σε μια πιατέλα.
  3. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά.
  4. Σερβίρουμε τη σαλάτα του αγρού με εσπεριδοειδή.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 68.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Μυρώνια

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών