Το ντρέσινγκ κάνει τη διαφορά.

45' προετοιμασία
Σύνολο: 45 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6 - 8

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Ντρέσινγκ: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το χυμό και τα ξύσματα των εσπεριδοειδών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύουμε με έναν αυγοδάρτη, μέχρι να προκύψει μια πηχτή σάλτσα.
  2. Βάζουμε τα σαλατικά (ρόκα, μυρώνια, μαραθόριζα, σέλερι, καρότα) σε μια πιατέλα, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών