ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με μελιτζάνες και κατσικίσιο τυρίΣάντουιτς με μελιτζάνες και κατσικίσιο τυρί
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με παντζάρι, γιαούρτι και δυόσμο σε χωριάτικη μπαγκέτα: ανοίγουμε τη μπαγκέτα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
  2. Χτυπάμε στο μούλτι το μανούρι με 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο, το γιαούρτι και το δυόσμο, μέχρι να γίνει κρέμα, και αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας και από τις 2 μεριές με μία πλούσια στρώση.
  3. Κόβουμε τα παντζάρια (βρίσκουμε έτοιμα, βρασμένα σε βάκιουμ στα σούπερ μάρκετ) σε λεπτές ροδέλες.
  4. Τις βάζουμε σε μπολ, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και το βαλσαμικό και τις απλώνουμε στο σάντουιτς.
  5. Βάζουμε από πάνω χοντροκομμένες ανάμεικτες πρασινάδες, λαδωμένες, και κλείνουμε το σάντουιτς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Παντζάρια

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών