Η καταγωγή τους είναι βασικά από τη Σκοτία, αλλά και στην Αργεντινή είναι πολύ διαδεδομένα. Παρασκευάζονται σε πολλές βερσιόν, είτε γλυκά είτε αλμυρά και σερβίρονται επίσης ανοιχτά στη μέση με μαρμελάδα ή dulce de leche.

Η καταγωγή τους είναι βασικά από τη Σκοτία, αλλά και στην Αργεντινή είναι πολύ διαδεδομένα. Παρασκευάζονται σε πολλές βερσιόν, είτε γλυκά είτε αλμυρά και σερβίρονται επίσης ανοιχτά στη μέση με μαρμελάδα ή dulce de leche.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 40.