ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣChiswick essentials punchChiswick essentials punch
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κοκτέιλ Spanish Flea, αρχικά βράζουμε, για 1 λεπτό, 2 μέρη ζάχαρη με 1 μέρος νερό μαζί με μερικά φύλλα λεβάντας.
  2. Αφήνουμε, το σιρόπι λεβάντας, στην άκρη να κρυώσει.
  3. Στη συνέχεια, ζυγίζουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε (10 ml).
  4. Σε ένα σέικερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με λίγο πάγο και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  5. Σουρώνουμε σε ψηλό κουπέ ποτήρι (με ποδαράκι) και σερβίρουμε, το κοκτέιλ Spanish Flea, με ένα κλαράκι λεβάντα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 46.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT