15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κοκτέιλ Spanish Flea, αρχικά βράζουμε, για 1 λεπτό, 2 μέρη ζάχαρη με 1 μέρος νερό μαζί με μερικά φύλλα λεβάντας.
- Αφήνουμε, το σιρόπι λεβάντας, στην άκρη να κρυώσει.
- Στη συνέχεια, ζυγίζουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε (10 ml).
- Σε ένα σέικερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με λίγο πάγο και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σουρώνουμε σε ψηλό κουπέ ποτήρι (με ποδαράκι) και σερβίρουμε, το κοκτέιλ Spanish Flea, με ένα κλαράκι λεβάντα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 46.