ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΛεμονάδαΛεμονάδα, το πιο ωραίο σπιτικό αναψυκτικό
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τη σταφυλάδα, ρίχνουμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 2 λεπτά, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές, πυκνό μείγμα.
  2. Για πιο βελούδινη και λεπτή υφή, το περνάμε από σουρωτήρι.
  3. Σερβίρουμε αμέσως (προτού αρχίσει η αλκοολική ζύμωση).

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 148.

Άρθρα και Συνταγές με Λάιμ

Άρθρα και Συνταγές με Σταφύλι

Άρθρα και Συνταγές με Φρούτα

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών