ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΛεμονάδαΛεμονάδα, το πιο ωραίο σπιτικό αναψυκτικό
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τη σταφυλάδα, ρίχνουμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 2 λεπτά, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές, πυκνό μείγμα.
  2. Για πιο βελούδινη και λεπτή υφή, το περνάμε από σουρωτήρι.
  3. Σερβίρουμε αμέσως (προτού αρχίσει η αλκοολική ζύμωση).

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 148.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών