Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύουμε την ταραμοσαλάτα που ετοιμάσαμε μαζί με το πολτό ελιάς, το ξύσμα λεμονιού, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος, ραντίζουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.
25'
προετοιμασία
Σύνολο: 25'
Υλικά
Βάρος: 700 γρ. περίπου
Διαδικασία
Σε ένα βαθύ μπολ (όχι στον πολυκόφτη, γιατί θέλουμε «ζωντανά» τα υλικά) ανακατεύουμε την ταραμοσαλάτα που ετοιμάσαμε μαζί με το πολτό ελιάς, το ξύσμα λεμονιού, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος, ραντίζουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 155.