Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύουμε την ταραμοσαλάτα που ετοιμάσαμε μαζί με το πολτό ελιάς, το ξύσμα λεμονιού, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος, ραντίζουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.
Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύουμε την ταραμοσαλάτα που ετοιμάσαμε μαζί με το πολτό ελιάς, το ξύσμα λεμονιού, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος, ραντίζουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και γαρνίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 155.