15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την τηγανιά με κάστανα και κόκκινα μήλα σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σέλερι για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
  2. Προσθέτουμε τα κάστανα και τα μήλα και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό, ανακατεύοντας, μέχρι να λαδωθούν και να ζεσταθούν καλά.
  3. Ρίχνουμε το μπράντι, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  4. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.

Άρθρα και Συνταγές με Κάστανα

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT