15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την τηγανιά με κάστανα και κόκκινα μήλα σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σέλερι για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
  2. Προσθέτουμε τα κάστανα και τα μήλα και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό, ανακατεύοντας, μέχρι να λαδωθούν και να ζεσταθούν καλά.
  3. Ρίχνουμε το μπράντι, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  4. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών