![Ψωμί σίκαλης με αβοκάντο, ντομάτα και ροδάκινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/05/psomi-sikalis-me-avokanto-ntomata-kai-rodakino_gastronomos-420x560.jpg?v=1716793827)
5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Βάρος: για 1,25 λίτραΔιαδικασία
- Για το πράσινο smoothie ξεκινάμε και βάζουμε στο μπλέντερ 1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο και χωρίς κουκούτσι, 1 μεγάλο αγγούρι καθαρισμένο, 2 ακτινίδια καθαρισμένα, 500 ml χυμό μήλου και 10 - 12 παγάκια.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Σερβίρουμε το smoothie αμέσως.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 118.