![Ψωμί σίκαλης με αβοκάντο, ντομάτα και ροδάκινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/05/psomi-sikalis-me-avokanto-ntomata-kai-rodakino_gastronomos-420x560.jpg?v=1716793827)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4 ποτήριαΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε smoothie με αγγούρι, αβοκάντο και γιαούρτι, χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.
- Σουρώνουμε, αδειάζουμε σε ποτήρια και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 125.