20' προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 10'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 5-10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μαλακά μάς αρέσουν.
  3. Τα στραγγίζουμε, κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλα κομμάτια και αδειάζουμε φασολάκια και πατάτες σε βαθύ μπολ.
  4. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, τις ελιές, την κάππαρη, τον βασιλικό, το ξίδι, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
  5. Βάζουμε από πάνω τον τόνο, τις αντζούγιες και τα αυγά, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Τόνος

Άρθρα και Συνταγές με Φασολάκια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών