Σέηκερ, πάγο χαρτί και μολύβι, μα πάνω από όλα καλή διάθεση και παρέα και ξεκινήσαμε!

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο ποτήρι αναμίξεων γεμάτο πάγο προσθέστε τα ποτά και ανακατέψτε καλά με αναδευτήρα. Σουρώστε σε ποτήρι του μαρτίνι και σερβίρετε με διακόσμηση ένα λοβό βανίλιας.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών