Παραδοσιακά τον ξινόχοντρο, τον φτιάχνουν με φρέσκο κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα. Η καλύτερη περίοδος για να τον φτιάξουμε είναι οι ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, αφού, για να στεγνώσει, χρειάζεται να μείνει στον ήλιο.
![Γιουβέτσι με μοσχαράκι, μελιτζάνες και δυόσμο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/gioyve-tsi-me-moschara-ki-melitza-nes-kai-dyosmo-gastronomos-420x560.jpg?v=1720459800)
Παραδοσιακά τον ξινόχοντρο, τον φτιάχνουν με φρέσκο κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα. Η καλύτερη περίοδος για να τον φτιάξουμε είναι οι ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, αφού, για να στεγνώσει, χρειάζεται να μείνει στον ήλιο.
Merlot, Syrah.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 148.