Παραδοσιακά τον ξινόχοντρο, τον φτιάχνουν με φρέσκο κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα. Η καλύτερη περίοδος για να τον φτιάξουμε είναι οι ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, αφού, για να στεγνώσει, χρειάζεται να μείνει στον ήλιο.

Παραδοσιακά τον ξινόχοντρο, τον φτιάχνουν με φρέσκο κατσικίσιο ή πρόβειο γάλα. Η καλύτερη περίοδος για να τον φτιάξουμε είναι οι ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, αφού, για να στεγνώσει, χρειάζεται να μείνει στον ήλιο.
Merlot, Syrah.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 148.