Απλή, απλούστατη η συνταγή. Ακόμα όμως και τα απλά χρήζουν υπενθύμισης.
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Διαδικασία
- Σε άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τα στραγγίζουμε και στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, τις ελιές και τον τόνο.
- Ανακατεύουμε για 1/2 λεπτό, ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο άνηθο (αν έχουμε).