5'
προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ζυμαρικά με τόνο, αρχικά ρίχνουμε, σε άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει, τα ζυμαρικά και τα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε.
- Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, τις ελιές και τον τόνο.
- Ανακατεύουμε για 1/2 λεπτό και ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε, τα ζυμαρικά με τόνο, με φρεσκοκομμένο άνηθο (αν έχουμε).