![Το μενού της εβδομάδας: Από μαυρομάτικα με γαύρο και ψητά ντοματίνια μέχρι κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2016/05/mayromatika-fasolia-piaz-me-gayro-kai-psita-ntomatinia-gastronomos-420x560.jpg?v=1669230586)
5'
προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ζυμαρικά με τόνο, αρχικά ρίχνουμε, σε άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει, τα ζυμαρικά και τα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε.
- Στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, τις ελιές και τον τόνο.
- Ανακατεύουμε για 1/2 λεπτό και ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά.
- Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε, τα ζυμαρικά με τόνο, με φρεσκοκομμένο άνηθο (αν έχουμε).