Απλή, απλούστατη η συνταγή. Ακόμα όμως και τα απλά χρήζουν υπενθύμισης.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε άφθονο αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα ετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα στραγγίζουμε και στην ίδια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, τις ελιές και τον τόνο.
  3. Ανακατεύουμε για 1/2 λεπτό, ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο άνηθο (αν έχουμε).

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών