10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για το ρόφημα σοκολάτας, ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι 150 ml νερό σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέτουμε το κακάο, τη ζάχαρη, την κανέλα και το τσίλι και ανακατεύουμε για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να διαλυθεί καλά το κακάο.
  3. Προσθέτουμε το γάλα και ζεσταίνουμε μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει.
  4. Ρίχνουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλα 4 - 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει και να σχηματιστεί ένα λείο, βελούδινο ρόφημα.
  5. Σερβίρουμε σε κούπες και αν θέλουμε γαρνίρουμε με 1 κουτ. σούπας σαντιγύ.
  6. Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και απολαμβάνουμε το ρόφημα ζεστής σοκολάτας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών