ΕΞΟΔΟΣ

Ceresio7: Το μιλανέζικο εστιατόριο των Dsquared2 ήρθε στη Μύκονο

Μια σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, με την υπογραφή του σεφ Elio Sironi, θα σερβίρει το Ceresio7 Mykonos.

16.08.2021| Updated: 17.08.2021
Ceresio7: Το μιλανέζικο εστιατόριο των Dsquared2 ήρθε στη Μύκονο

Το Ceresio7, το εστιατόριο με την υπογραφή των Dean και Dan Caten που λειτουργεί τα τελευταία οκτώ χρόνια στο Μιλάνο, φτάνει φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Η καινούργια ιδέα των σχεδιαστών πίσω από την επωνυμία Dsquared2 βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας και υλοποιήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Storage Milano, σε συνεργασία με τον Γιάννη και τον Γρηγόρη Γκόφα. Στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που συνδυάζει αρμονικά το παραδοσιακό στυλ του νησιού με την ιταλική φινέτσα και τον κομψό μοντερνισμό της δεκαετίας του ’50. Απλώνεται σε έκταση μεγαλύτερη από 400 τ.μ., σε μια όμορφη αυλή και με διακόσμηση σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις.

Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, κινείται σε μια σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας. Το bar του εστιατορίου προτείνει ποικιλία από cocktails, κρασιά και ποτά.

Ceresio7 Mykonos

Καλογερά 25, Μύκονος
  • Τηλέφωνο: 6936799626
  • Ωράριο: Δευτέρα-Κυριακή: 19:30-3:00

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών