ΕΞΟΔΟΣ

Χορεύτρα

Εκδρομή στην Αίγινα (part 3)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Απίθανο μαγαζί στη μέση του πουθενά. Στο δρόμο Σουβάλας-Βάγιας θα δείτε μια χειρόγραφη ταμπέλα που γράφει «Χορεύτρα». Το κλου του είναι η πίτσα. Νόστιμη χειροποίητη ζύμη, κάτι μεταξύ κλασικής ιταλικής, πεϊνιρλί και κουρού. Ο Υδραίος ιδιοκτήτης, Δημήτρης Αραπογιάννης, μας είπε μόνο ότι δεν βάζει καθόλου νερό. Οι επικαλύψεις είναι οι συνηθισμένες – ξεχωρίζουν η «χωριάτικη» και η «Βεζούβιος». Ο,τι πρέπει για να συνοδεύσετε τη μεσημβρινή σας μπίρα μετά το μπάνιο. Ο εσπρέσο είναι εξαιρετικός. •

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών