ΜΑΓΑΖΙΑ

Cream Society

Το Cream Society εκπροσωπεί τη νέα πατισερί στην πόλη. Είναι μια σταλιά, μικρό και γουστόζικο, δημιούργημα ενός νέου, ορεξάτου ζαχαροπλάστη, του Λευτέρη Κοκονά. Καθημερινά θα …

25.07.2017| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Έφη Παρούτσα
Cream Society

Το Cream Society εκπροσωπεί τη νέα πατισερί στην πόλη. Είναι μια σταλιά, μικρό και γουστόζικο, δημιούργημα ενός νέου, ορεξάτου ζαχαροπλάστη, του Λευτέρη Κοκονά. Καθημερινά θα βρείτε λίγες επιλογές σε τούρτες και πάστες, όπως η μους gianduja με καραμέλα και espresso ή η μους ξανθιάς σοκολάτας με φραγκοστάφυλο. Η τάρτα λεμόνι είναι best seller, ενώ από τα πιο ιδιαίτερα γλυκά που σερβίρονται στο Ρέθυμνο είναι η crème brûlée με αλάτι και πέρλες σοκολάτας. Τα γλυκά σερβίρονται και επιτόπου, με ή χωρίς συνοδεία καφέ, στα λίγα τραπεζάκια δίπλα στην είσοδο. Από 3 €/τεμάχιο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT