Σε ένα μικρό παντοπωλείο στην καρδιά της αγοράς του Χωριού, της πρωτεύουσας της Κιμώλου, θα βρείτε συγκεντρωμένα τα λίγα και καλά που παράγει το νησί. Φρέσκια αιγοπρόβεια μανούρα, αλλά και γυλωμένη (ωριμασμένη στο κατακάθι του κρασιού), φοβερό ντόπιο ξινό τυρί και μυζήθρα αφράτη, κάππαρη βουνίσια, κρίταμο τουρσί και αρμυρό μπελτέ (sic)ντομάτας – τύφλα να ’χουν οι συμπυκνωμένοι πελτέδες! Στο κατάστημα του Αντώνη Αντιβάχη θα βρείτε επίσης σπάνιας νοστιμιάς κατσικίσιο κρέας από ντόπια ζώα.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.