ΜΑΓΑΖΙΑ

Γλυκά τόσο ροκ!

«Ερασιτεχνικά» γλυκά με ήθος και επαγγελματισμό ζαχαροπλάθει η Ρένα Οροκλού στο μικρό εργαστήρι Choc O’ Rock από το καλοκαίρι του 2013. Η Ρένα επιμελείται μικρής …

12.12.2016| Updated: 18.09.2023
Φωτογραφία: Κατερίνα Καμπίτη
Γλυκά τόσο ροκ!

«Ερασιτεχνικά» γλυκά με ήθος και επαγγελματισμό ζαχαροπλάθει η Ρένα Οροκλού στο μικρό εργαστήρι Choc O’ Rock από το καλοκαίρι του 2013. Η Ρένα επιμελείται μικρής παραγωγής γλυκά και κάποια ημέρας, «εκτός καταλόγου». «Απλά πράγματα, με κανονικά υλικά, χωρίς χρήση μειγμάτων ή χρωστικών. Δεν χρησιμοποιώ πολύπλοκες τεχνικές, δεν κάνω τίποτα παραπάνω από το να προσπαθώ να έχω φρέσκα, νόστιμα και καλοφτιαγμένα προϊόντα», λέει η ίδια. Αξέχαστη η γεύση της τούρτας Choc O’ Rock (με αφράτη μους σοκολάτας και ρούμι, και βάση με καβουρδισμένο φουντούκι). Οι στάνταρ πατισερί εναλλάσσονται μεταξύ τούρτας σοκολάτας τριών επιπέδων, τούρτας με μασκαρπόνε και φράουλες, και πάβλοβας. Κάθε φορά που πηγαίνω, προσεύχομαι να έχει έτοιμη την απίθανα γλυκόξινη τάρτα λεμονιού ή το κάροτ κέικ της! Φτιάχνει και μοντέρνα τράιφλ, φατζ και τρουφάκια, αλλά και παραδοσιακά γλυκά, όπως καρυδόπιτα, γαλακτομπούρεκο, εκμέκ και κουραμπιέδες με βούτυρο πρώτης τάξεως, για τις γιορτές!

Βουτσινά 105, Χολαργός, Τ/211-01.22.512

Choc O’ Rock

Βουτσινά 105, Χολαργός, Τ/211-01.22.512

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT