ΜΑΓΑΖΙΑ

Kelly’s CookBookStore

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες θα βρουν τα... χρειαζούμενα σε αυτό το ενημερωμένο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

04.06.2014| Updated: 25.06.2021
Kelly’s CookBookStore

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες θα βρουν τα… χρειαζούμενα σε αυτό το ενημερωμένο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Μαγειρικό βιβλιοπωλείο και μαχαιράδικο, με καλή ποικιλία κουζινικών. Δεν πρόκειται για καινούργια άφιξη, όμως το κατάστημα άντεξε στις αντιξοότητες των εποχών, και μάλιστα πριν από λίγες μέρες απέκτησε και «αδερφάκι» στη Θεσσαλονίκη με την επωνυμία Maxairia.gr.

Τι ψωνίζουμε: Στα καταστήματα των Κέλλυς Τριανταφυλλίδου, Θάνου και Διονύση Ραφαηλίδη θα βρούμε από επαγγελματικές ποδιές μέχρι εξειδικευμένα και κλασικά εργαλεία κουζίνας και εξαιρετικής ποιότητας μαχαίρια, για όλα τα βαλάντια. Συγκεκριμένα, βρίσκουμε τα ασυναγώνιστα κεραμικά μαχαίρια της γιαπωνέζικης Kyocera, αλλά και τα value for money γερμανικά μαχαίρια Wusthof Solingen. Επίσης, κλασικά εργαλεία κουζίνας, όπως τρίφτες Microplane, μασάτια, μεγάλη γκάμα αποφλοιωτών, αντικείμενα ειδικής χρήσης, όπως πένσες και τσιμπιδάκια για ψαροκόκαλα, εργαλεία διακόσμησης κ.ά. Στα ράφια της βιβλιοθήκης τους οι επιλογές ουκ ολίγες, τόσο με ελληνικούς, όσο και με ξένους τίτλους. Τέλος, μπορείτε να αφήσετε τα μαχαίρια σας για ακόνισμα, το οποίο γίνεται με laser!

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT